A la carte Julemeny

Vi lager alt fra bunnen av. Heldigvis.

Serveres mandag til torsdag fra kl. 17.00 – 22.00

(Søndager serveres søndagsbuffet fra kl 13-17. A la carte restaurant stengt)

 

 

Litt å tygge på før maten kommer på bordet

 

Julefjølen

Lokale oster & spekemat servert med honning fra Brusand, aioli, brød og knekkebrød.

1 pers. kr 195,- / 2 pers. kr 325,-

Allergen: hvete, rug, havre, sesam, egg, nøtter, sennep og melk (Kan lages glutenfri)

 

Sopa de pescado cremosa

Dagens utvalg av fisk, skalldyr og grønnsaker.

Serveres med hjemmelaget brød og smør.

  Allergen: fisk, melk, skalldyr og gluten (Kan lages glutenfri)

liten kr 175,- / stor kr 245,-

 

Hovedretter / Main Courses

 

Pinnekjøtt

Vi holder oss vår tradisjon, med å bruke pinnekjøtt & pinnebog.
Serveres med vossakorv, kålrotstappe, kokte poteter og Sandefjordsmør.

Allergen: Melk

kr 509,-

 

Ribbe

Rødkål, mediskerkake, ristet rosettkål, julesaus og kokte poteter.

Allergen: Gluten og melk

Kr 409,-

 

Juletallerken

Her kombinerer vi pinnekjøtt og svineribbe med klassisk tilbehør.

Allergen: Melk og gluten

kr 496,-

 

Lutefisk

Årets lutefisk blir laget av Brødrene Berg i Lofoten. Servert med husets sennepssaus, smørstekt bacon, ertestuing og kokte poteter.

Allergen: Fisk, melk og sennep

En stor og god porsjon      kr 525,-

 Ønsker du lit mer….           kr 200,-

 

Juletorsk

Bakt gulrot, ristet rosettkål, bacon, ovnsbakte poteter og sennepssaus.

Allergen: Melk, fisk og sennep

kr 375,-

 

                                                                                                                                                       

Flatbiff av Hjort

Karamellisert persillerot krem , ristet rosettkål, bakt gulrot, viltsaus og mandelpoteter.

Allergen: Melk, gluten og selleri 

kr 389,-

 

                                                                                                                                                       

Veganer

Sellerirot sousvide kokt med “julekrydder”. Pannestekt rosettkål, rødkål, mandelpoteter og sjysaus.

Allergen: Sennep

kr 268,-

 

                                                                                                                                                       

Sindicatos

Hjemmelaget karbonade, speilegg, sylteagurk og potetsalat. Serveres med salat og hjemmelaget brød. Med pommes frites.

Allergen: Melk, gluten og selleri
(Kan lages glutenfri)

kr 214,-

                                                                            Med pommes frites kr 254,-                                                                     

                                                                                                                       

Desserter

 

Riskrem

Riskrem laget av kjøkkenets hjemmelagde grøt, servert med bringebærsaus.

Allergen: Melk

kr 149,-

 

Budín de croissant y caramelo

Toppes med multekrem, hasselnøttsmuler og tørkede bringebær.

Allergen: Melk, hasselnøtt, hvete og egg

kr 149,-

 

Sjokoladeterrine med smaken av Jul

Appelsingele, kirsebærkompott, marsipan is og knust sandkake.

Allergen: Melk, soya, gluten, egg og mandel

kr 159,-

 

Noe søtt til kaffen…

Er du mett, men ønsker noe søtt til kaffen? Da passer det kanskje med et lite fat med 3 stk hjemmelagde julekaker.

kr 79,-

  

 

*Alle våre retter kan inneholde spor av gluten, på grunn av at vi produserer glutenholdig mat på vårt kjøkken.