A la carte Julemeny
Vi lager alt fra bunnen av. Heldigvis.
Serveres mandag til torsdag fra kl. 17.00 – 22.00
(Søndager serveres søndagsbuffet fra kl 13-17. A la carte restaurant stengt)
Litt å tygge på før maten kommer på bordet
Julefjølen
Lokale oster & spekemat servert med honning fra Brusand, aioli, brød og knekkebrød.
1 pers. kr 195,- / 2 pers. kr 325,-
Allergen: hvete, rug, havre, sesam, egg, nøtter, sennep og melk (Kan lages glutenfri)
Sopa de pescado cremosa
Dagens utvalg av fisk, skalldyr og grønnsaker.
Serveres med hjemmelaget brød og smør.
Allergen: fisk, melk, skalldyr og gluten (Kan lages glutenfri)
liten kr 175,- / stor kr 245,-
Hovedretter / Main Courses
Pinnekjøtt
Vi holder oss vår tradisjon, med å bruke pinnekjøtt & pinnebog.
Serveres med vossakorv, kålrotstappe, kokte poteter og Sandefjordsmør.
Allergen: Melk
kr 509,-
Ribbe
Rødkål, mediskerkake, ristet rosettkål, julesaus og kokte poteter.
Allergen: Gluten og melk
Kr 409,-
Juletallerken
Her kombinerer vi pinnekjøtt og svineribbe med klassisk tilbehør.
Allergen: Melk og gluten
kr 496,-
Lutefisk
Årets lutefisk blir laget av Brødrene Berg i Lofoten. Servert med husets sennepssaus, smørstekt bacon, ertestuing og kokte poteter.
Allergen: Fisk, melk og sennep
En stor og god porsjon kr 525,-
Ønsker du lit mer…. kr 200,-
Juletorsk
Bakt gulrot, ristet rosettkål, bacon, ovnsbakte poteter og sennepssaus.
Allergen: Melk, fisk og sennep
kr 375,-
Flatbiff av Hjort
Karamellisert persillerot krem , ristet rosettkål, bakt gulrot, viltsaus og mandelpoteter.
Allergen: Melk, gluten og selleri
kr 389,-
Veganer
Sellerirot sousvide kokt med “julekrydder”. Pannestekt rosettkål, rødkål, mandelpoteter og sjysaus.
Allergen: Sennep
kr 268,-
Sindicatos
Hjemmelaget karbonade, speilegg, sylteagurk og potetsalat. Serveres med salat og hjemmelaget brød. Med pommes frites.
Allergen: Melk, gluten og selleri
(Kan lages glutenfri)
kr 214,-
Med pommes frites kr 254,-
Desserter
Riskrem
Riskrem laget av kjøkkenets hjemmelagde grøt, servert med bringebærsaus.
Allergen: Melk
kr 149,-
Budín de croissant y caramelo
Toppes med multekrem, hasselnøttsmuler og tørkede bringebær.
Allergen: Melk, hasselnøtt, hvete og egg
kr 149,-
Sjokoladeterrine med smaken av Jul
Appelsingele, kirsebærkompott, marsipan is og knust sandkake.
Allergen: Melk, soya, gluten, egg og mandel
kr 159,-
Noe søtt til kaffen…
Er du mett, men ønsker noe søtt til kaffen? Da passer det kanskje med et lite fat med 3 stk hjemmelagde julekaker.
kr 79,-
*Alle våre retter kan inneholde spor av gluten, på grunn av at vi produserer glutenholdig mat på vårt kjøkken.
restaurante de la suerte
376
restaurante de la suerte
Mar 8
Kaffemat😍 ...
restaurante de la suerte
Jan 26
Bolle med lettpisket dessertfløyte fra @jerseymeieriet , eplekompott og hasselnøttsmuler med brunet smør#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren ...
restaurante de la suerte
Jan 27
På tide å bruke den flotte Norske råvaren Klioofisk igjen😀latt oss inspirere av sydlige strøk på denne retten😀 @domsteinsjomat @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
restaurante de la suerte
Jan 28
« Jerseypudding» med bringebæris og småkake @jerseymeieriet @brynekrooghotell #brynebyen #jærenibilder #opplevjæren ...
restaurante de la suerte
Feb 7
Fyldig tomatsuppe med pochert egg fra Line Gard#linegard #brynekrooghotell #brynebyen @brynekrooghotell ...
restaurante de la suerte
Feb 9
Lokal ost & spekemat med tilbehør @ystepikene @vollysteri @stavangerysteri @nyyyt.no @brynekrooghotell ...
restaurante de la suerte
Feb 10
Sjokolade & pasjonsfrukt med mye godt😀 @brynekrooghotell @opplevjaeren #brynebyen ...
restaurante de la suerte
Feb 28
I dag fikk Linn Kompetansebevis, etter 3 års lære på @brynekrooghotell og i kantinen på @brynevgs 😀😀😀 ...
restaurante de la suerte
Mar 3
Klassisk Consomme laget på kraftben & langtidstekt kjøtt fra @nyyyt.no og eggeboller på egg fra @linegard ...
restaurante de la suerte
Mar 5
Vi serverer Skrei nå i sesongen😀her helgens versjon med sellerirot, erter, mandelpotetmos og chozosmør#skrei #brynebyen ...
restaurante de la suerte
Jan 16
Nærmer seg Burns supper😀🏴#brynekrooghotell #burnssupper #jæren_i_bilder #opplevjæren ...
restaurante de la suerte
Mar 9
En vanlig torsdag på jobb😀 ...
restaurante de la suerte
Mar 13
Speket svinefilet fra @nyyyt.no fylt med Trippel Jærsk fra @ystepikene, bakt litt i ovn å servert med mye godt😀 ...
restaurante de la suerte
Mar 16
Vi baker brød til være gjester, dette er konrbrødene😀 @brynekrooghotell ...
restaurante de la suerte
Mar 17
Skrei med buerre blanc med korinter & kapers og mye godt, til vinklubb i går😀#skrei #brynebyen #jæren_i_bilder ...
restaurante de la suerte
Mar 22
Filetkam fra @veisholengard 😀 @nyyyt.no ...
restaurante de la suerte
Jul 5
Sommer dessertene☀️🍓. #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant ...
restaurante de la suerte
14 de junio
Speket svinefilet fra @nyyyt.no , revet jærost fra @vollysteri og asparges😀#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren #nyyyt #vollysteri ...
restaurante de la suerte
Jun 11
I dag tok Miriam Lea Pollestad fagbrev som kokk😀veldig kjekt og fortjent etter 2 år med hard jobbing, gratulerer😀🥂🎉 @brynekrooghotell #faglærtkokk #jåttåkokkogservitør ...
restaurante de la suerte
Mai 17
Det ble en nydelig 17 mai i år😀🇳🇴#brynekrooghotell ...