Kortreist mat, kortreist golf. Vår 9-hulls pitch&putt-bane er kjempepopulær, ikke minst hos bedrifter, og stort sett grønn hele året. Det er en pay&play-bane hvor du ikke trenger grønt kort eller medlemskap i noen golfklubb for å spille. Det eneste kravet er at én person i flighten skal ha papirene i orden. Trenger dere instruktør, ordner vi det. Avstanden på hullene varierer fra 25 til 60 meter. Det brukes bare to køller pluss putter, disse leier dere i resepsjonen.
Gjennom sesongen arrangerer vi flere åpne turneringer. “Bryne Kro Tour”, som serien vår heter, danner grunnlaget for kåringen av årets spiller. “Onsdagsgolfen” er en annen fast begivenhet.
Følg all vår aktivitet på Facebook på Bryne Kro Golf
En svært populær kombinasjon er “snaddergolf” – golf, grill og alle slags forfriskninger i skjønn forening er et glimrende tilbud til bedrifter og lag. Her blir både konkurranseinstinktet og smaksløkene stimulert. En sosial samling som vi absolutt anbefaler!
Ta kontakt for mer informasjon og priser pr tlf 51 77 75 00 eller post@brynekro.no
heldigvisrestaurant
256 612
Åpent mandag til fredag fra 12:30 - 21:00
Lørdager fra 17:00 - 22:00
Søndager fra 13:00 - 16:00
heldigvisrestaurant
Mar 2
Vi har vært veldig heldige med været denne uka her på Jæren, og minner om at terassen vår er åpen (med både varmelamper og deilige pledd). Her kan du nyte lokale oster og spekemat, og kanskje noe kaldt i glasset? Velkommen ☀️ #lokalmat #heldigvis #brynekrooghotell #vår #visitjæren #terasse ...
heldigvisrestaurant
Feb 27
Sjokolade panna cotta med sitronsorbet 😍 #brynekrooghotell #heldigvis #bramat #dessert #sorbet #chocolate #restaurant #brynebyen #jærenibilder @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 23
Risotto på dagens i dag😀 ...
heldigvisrestaurant
Feb 14
Indrefilet av svin fra @veisholengard på menyen i dag✨👌🏼 ...
heldigvisrestaurant
Feb 5
Hvit & mørk sjokolademousse med sorbet på helgens anbefaling😀 ...
heldigvisrestaurant
Jan 25
Lettsaltet torsk med tomatkompott, hjemmelaget aioli, sprøstekt bacon og smørsaus 😍 #heldigvisrestaurant #brynekro #torsk #norskmat #restaurant #fisk #norskegrønnsaker ...
heldigvisrestaurant
Nov 24
husk at du kan også bestille det du måtte ønske å ta det med hjem! Ring oss på 51 77 75 00 eller send en epost til heldigvis@brynekro.no for å bestille😄 #heldigvis #bonden #takeaway #bryne #restaurant ...
heldigvisrestaurant
Nov 15
I dag har vi tradisjonell sitronfromage på søndagsmenyen ...
heldigvisrestaurant
Nov 14
vi fyrer i peisen og har mye godt på menyen. Velkommen! #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Nov 7
Vi har ishavsrøye på menyen for tiden ...
heldigvisrestaurant
Nov 5
Snitzelen har fulgt oss i alle år og er blitt en signaturrett😊 ...
heldigvisrestaurant
Okt 26
« en smak av Jæren» vår nye ost & spekefjøl.spekemat fra NYYY med rømmepudding og hjemmelaget knekkebrød.Hvitkimmelost fra ystepikene med havrekjeks og fikensyltetøy#nyyyt #ystepikene #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 23
Vår kokkelærling Linn har laget epleterter av sesongens epler mer mandelfyll til kveldens gjester#heldigvisrestaurant #brynekrooghotell #jærenibilder #norskeepler ...
heldigvisrestaurant
Okt 17
Mørbrad av Angus fra Line Gard på menyen nå#linegard #nyyyt #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 11
Tilslørte bondepiker av høstens epler på dagens søndagsmeny ...
heldigvisrestaurant
Sep 21
Karamellpudding med håndpisket krem, mangosalat, knuste frosne bringebær og krokan ...
heldigvisrestaurant
Sep 17
Lettsaltet torsk med krabbesalat, kantarellsjy og dillmajones ...
heldigvisrestaurant
Sep 11
Kylling med bønnegryte og stilkblomkål på dagens i dag😊 ...
heldigvisrestaurant
Sep 1
Produksjon av marengs ...
heldigvisrestaurant
Aug 29
Dronning Maud isparfait til komfirmasjoner i helgen ...