Har du hørt om schnitzel-opprøret i 1995?
“Kroå schnitzel” var på menyen vår allerede da vi åpnet i 1986. Den var godt likt, i likhet med de andre rettene vi serverte. Hvor godt, derimot, ante vi ikke. Da vi fjernet schnitzelen fra menyen i 1995, gikk det ikke lenge før protestene kom – fra gjester som ikke bare likte den, men som elsket den og forlangte at den kom tilbake. I dag finner du den som “Hotellets spesial“ – en nydelig, hjemmelaget, fylt schnitzel med ost, skinke og ravigottesaus, servert med erter bonne femme.
Denne vesle historien forteller noe viktig, synes vi. Det ene er at vi lytter til gjestene våre. Det andre er at vi har et kjøkken som vet hva de holder på med. Et kjøkken med ekte kjærlighet til faget sitt – og til ganen din. Kjøkkensjefen vår har vært hos oss i godt over 20 år, og sammen med kollegene sine tryller han fram de herligste smaker.
Hotellets trivelige restaurant, Heldigvis, er viden kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har yrkesstolthet – og tilbereder maten fra «bunnen av» . Det kjennes på smaken at det er «hjemmelaget».
Selvsagt har vi også en stilfull bar med alle rettigheter og masse sjarm. Her er det sitteplass til 50 personer og mulighet for å ha egne arrangementer og live musikk. Skål for den gode stemningen!
A La Carte – en variert og spennende meny – noe for enhver smak. Kjøkkenet kommer ukentlig med ny anbefaling, dette for å kunne benytte de beste og ferskeste råvarene. Vi tar selvsagt hensyn til allergier og andre behov, hos oss skal alle kunne spise g o d mat uansett ingredienser!
Åpningstider i Heldigvis
Mandag til fredag fra kl. 11:30 til 22:00
Lørdag fra kl. 13:00 til 22:00
Søndag fra kl. 13:00 til 16:00
Bordreservasjon pr. telefon: 51 77 75 00 eller epost: heldigvis@brynekro.no
heldigvisrestaurant
291 718
Åpent mandag til fredag fra 11:30 - 22:00
Lørdager fra 13:00 - 22:00
Søndager fra 13:00 - 16:00
heldigvisrestaurant
Jun 26
Nystekt rabarbraterte med vaniljeis og jordbærsaus på menyen i dag☀️ ...
heldigvisrestaurant
Jun 24
Sommermeny starter i dag☀️her er noen nye retter ...
heldigvisrestaurant
Jun 20
Vi er superstolte av Linn som har fått sitt velfortjente fagbrev🙌🏼 Du kan nå titulere deg som kokk🤩 Gratulerer så mye fra oss alle🥳 ...
heldigvisrestaurant
Feb 15
Lyst å jobbe hos oss?🤩
Vi søker resepsjonist og servitører i faste stillinger 🙌🏼
Stor eller liten stilling, det finner vi ut av☺️(Men en må være fylt 18 år..)
Ta kontakt med Liv-Anne på Mail, livanne@brynekro, eller ring 51777500 viss du har lyst, eller kanskje kjenner noen som har lyst til å jobbe hos oss🥳 ...
heldigvisrestaurant
Jan 23
Skokoladekrem med vaniljeis fra Iskremgåeden på dagens søndagsmeny#iskremgården #brynekrooghotell#brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Des 15
Riskrem med bringebæris og knuste pepperkaker til julelunchen i dag😊#brynekrooghotell #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Okt 29
Gresskarsuppe med stekt spekepølse fra NYYY og purre på menyen i helgen#brynekrooghotell #nyyyt ...
heldigvisrestaurant
Okt 11
Ny vegansk rett på menyen🤩 #vegansk #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 1
Linn har kontroll på forretten😀mange hyggelige gjester denne helgen også😀 ...
heldigvisrestaurant
Sep 20
Angus-Wagu biffen fra NYYY, nå med mer høstlig garnityr😀#nyyyt #brynekrooghotell #brynebyen #jæren_i_bilder ...
heldigvisrestaurant
Sep 18
Denne gode gjengen er klar til å ta i mot flotte konfirmanter og kjekke gjester🇳🇴🥳💫 Takknemlig for fullt hus i dag🙌🏼 ...
heldigvisrestaurant
Sep 1
Har du lyst å være med på laget vårt 🤩 Vi søker servitører over 20 år med erfaring 💫 Ta kontant🤩🙌🏼 ...
heldigvisrestaurant
Aug 12
Sommerdessert🌞stikkelsbæris, karamellpudding, friske bær og pistasjenøttkrokan#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jul 3
En kombinasjon av ristet Marmor spekeskinke fra Nyyyt og lille aske fra Bo Jensen#brynekrooghotell #heldigvis #nyyyt#bojensenysteri ...
heldigvisrestaurant
Jul 2
Hyggelig besøk på ysteriet til Bo Jensen i dag#bojensenysteri #lokalmat #jærenibilder #brynekrooghotell #brynebyen #norskost ...
heldigvisrestaurant
Jun 14
Langtidsstekt svineakse, servert med ruccolasalat med pinjekjerner, broccolini og reddalpoteter på dagens i dag 😍 #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant #restaurant #norskmat #svin #reddalpoteter #norskegrønnsaker #brukbyendin #bryne #brynebyen #visitjæren #visitrogaland #visitnorway ...
heldigvisrestaurant
Jun 8
Langtidsstekt tri-tip på menyen i dag 🤩 Tri-tip ligger på utsiden av låret ved rundsteken på storfeet vi får fra @nyyyt.no, som vi serverer med en frisk sommersalat, råstekte jærpoteter og choronsaus! #brynekrooghotell #heldigvis #restaurant #brukbyendin #visitnorway #visitjæren #norsk #norskmat ...
heldigvisrestaurant
Jun 6
Dronning Maud fromage på menyen i dag😊#søndagsmiddag #brynekrooghotell #klassiskmat ...
heldigvisrestaurant
Mai 28
Kombinasjon av vårens asparges, lille aske fra Bo Jensen og honning som forrett på helgens anbefaling#bojensenysteri #bojensen#lilleaske #vårmeny #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Mai 26
Dagens rett er ristet steinbit 🤩 Vi er åpne til 22:00 i kveld! Velkommen #brynekrooghotell #heldigvis #restaurant #menu #calkboard #brukbyendin #bryne #brynebyen #visitjæren #visitnorway #visitrogaland #norskmat #steinbit #fisk #norskegrønnsaker #norskebønder ...