A la carte meny
Vi lager alt fra bunnen av. Heldigvis.
Serveres mandag til torsdag fra kl. 17.00 – 22.00
Fredager og lørdager har vi anbefalingsmeny.
(Søndager serveres kun søndagsbuffet fra kl 13-16. A la carte restaurant stengt)
Litt å tygge på før maten kommer på bordet
En smak av Jæren
Lokale oster & spekemat servert med honning fra Brusand, aioli, brød og knekkebrød.
1 pers. kr 195,- / 2 pers. kr 325,-
Allergen: hvete, rug, havre, sesam, egg, nøtter, sennep og melk (Kan lages glutenfri)
Kremet Fiskesuppe
Dagens utvalg av fisk, skalldyr og grønnsaker.
Serveres med hjemmelaget brød og smør.
Allergen: fisk, melk, skalldyr og gluten (Kan lages glutenfri)
liten kr 175,- / stor kr 245,-
Bonden
Hjemmelaget karbonade med speilegg , potetsalat, rødbeter, sylteagurk og salat, servert på hjemmelaget brød.
Allergen: gluten, egg og melk ( Kan lages glutenfri)
kr 214,- / kr 254,- inkl pommes frites
Hovedretter / Main Courses
Pannestekt Lysing
Kremet risoni, kirsebærtomater i sherryvinagrette, gresskar og smørkokt savoykål.
Allergen: Fisk, selleri, sennep, melk, sulfitt og G (hvete)
kr 368,-
Snitzhel (hotellets spesial)
Svineplomme fylt med ost, skinke og ravigottesaus.
Serveres med ovnsbakte poteter.
Allergen: Gluten (hvete), sennep og melk
Kr 318,-
Kroas Høstsalat
Vår versjon med kylling, marinerte tomater, krutonger, stekt gresskar, beter og revet alpeost.
Allergen: Melk, selleri, G (hvete)
kr 268,-
Vegansk Høstsalat
Vår versjon med vårrull, marinerte tomater, krutonger, stekt gresskar, beter og revet alpeost.
Allergen: Selleri og G (hvete)
kr 268,-
Høstbiff
Dagens utvalg av biff, smørdampet savoykål, bakte beter, marinert tomat, jegersaus og ovnsbakte poteter.
Allergen: Melk, sulfitt, selleri og gluten (hvete)
kr 386,-
Desserter
Skogsbærmousse
Sjokoladeis og akevitt marinerte blåbær.
Allergen: Melk, egg, soya og gluten (hvete)
kr 145,-
Lun plommekake
Råkostsalat på eple, fløte-karamellsaus, eplesorbet og havrecrumble.
Allergen: G (hvete, havre)
kr 143,-
*Alle våre retter kan inneholde spor av gluten, på grunn av at vi produserer glutenholdig mat på vårt kjøkken.
heldigvisrestaurant
368
heldigvisrestaurant
Sep 14
Bolinhos med sylta grønnsaker, chilimajones og revet Alpeost fra #tine #alpeost #bolinhos #brynekrooghotell #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Aug 29
Altid kjekt med gode Norske plommer😀#brynekrooghotell #bama # ...
heldigvisrestaurant
Aug 24
En travel lørdag med mye forskjellig i dag😀 ...
heldigvisrestaurant
Jul 5
Sommer dessertene☀️🍓. #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant ...
heldigvisrestaurant
Jun 14
Speket svinefilet fra @nyyyt.no , revet jærost fra @vollysteri og asparges😀#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren #nyyyt #vollysteri ...
heldigvisrestaurant
Jun 11
I dag tok Miriam Lea Pollestad fagbrev som kokk😀veldig kjekt og fortjent etter 2 år med hard jobbing, gratulerer😀🥂🎉 @brynekrooghotell #faglærtkokk #jåttåkokkogservitør ...
heldigvisrestaurant
Mai 17
Det ble en nydelig 17 mai i år😀🇳🇴#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Mar 9
Me kjører Franske smaker på årets Livsgledesløyfe @livsgledefestivalen @brynekrooghotell #skrei #opplevjæren#brynenæringsforening ...
heldigvisrestaurant
Feb 17
heldigvisrestaurant
Feb 3
Her er vårt nyeste brød😀#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jan 29
Det ble som vanlig fullt hus og god stemning når me arrangere Burns supper😀ållveltes avsluttet kvelden😀takk til alle som ble med å laget så god stemning😀🏴#burnssupper #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jan 23
Både viktig og kjekt å koke kraft til sauser og supper😀 ...
heldigvisrestaurant
Jan 19
Da er Skreisesongen startet😀dette er retten me har på menyen fra i dag😀#skrei #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 29
Det ble laget mye forskjellig i løpet av 2023😀, blir spennende å se hvordan 2024 blir😀#brynebyen @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 22
Me ønsker alle en god jul😀🎅🎄me tar juleferie etter stengetid i kveld😀starter opp igjen tirsdag 2 januar#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 14
Altid kjekt å kage mat til vår trofaste vinklubb, som har vært hoss oss i flere år nå😀#ergobibamus #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 8
Lutefisk med en kreativ vri på dagens @minglelunch for næringslivet på Bryne#brynebyen #brynenæringsforening #brynekrooghotell #lutefisk #brodreneberg ...
heldigvisrestaurant
Des 2
Karamellpudding & multekrem, en av rettene på årets julemeny😀 ...
heldigvisrestaurant
Nov 30
« tropisk» riskrem😀riskrem med hjemmelaget marsipan, knust vepsebol, appelsingele, pasjonsfruktsaus og knuste frisne bringebær ...
heldigvisrestaurant
Nov 26
Årets versjon av Juletorsk😀#juletorsk #domstein #brynekrooghotell #brynebyen ...