På de viktigste dagene i livet skal alt klaffe

Bryllup, dåp eller konfirmasjon? 50-årsdag eller sølvbryllup? Høytidsdagene i livet er mange, men én ting har de felles: De er viktige både i øyeblikket og som minner i årene etterpå.

Bryne Kro & Hotell har lang erfaring i å arrangere selskap av alle typer. Hos oss er arrangementet ditt i trygge hender!

 

Jubileum

På store dager er forventningene høye hos både deg og gjestene dine. Da skal ikke tilfeldighetene få lov til å bestemme. Først når alle gjestene er fornøyde, har det vært en vellykket feiring. Slik tenker vi.

 

Dåp

Hovedpersonen kommer neppe til å merke det, men vi legger forholdene til rette for en verdig og høytidelig dåpsfeiring. Selskapet kan legges til egne lokaler eller til vår trivelige restaurant, “Kroa”.

 

Konfirmasjon

Vi heiser flagget til topps! Ingen skal være i tvil om at konfirmasjonsdagen er en stolt høytidsdag. Vi er med på å legge forholdene til rette for en hundre prosent vellykket feiring av konfirmanten, og kan by på ulike løsninger både når det gjelder mat/drikke og valg av lokaler.

 

Minnestund

Ikke alt i livet kan planlegges i god tid. Erfaring og kapasitet gjør at vi på kort varsel kan ta imot små og større grupper og legge til rette for en verdig minnestund. Dette kan være med på å få en verdig avslutning på en tung dag.

Vi har flere valg innenfor gjennomføringen av en slik sammenkomst.

 

Lokalene

Lykteland er vårt største selskapslokale og ofte brukt til bryllup og andre selskap. Her kan vi dekke langbord for opptil 100 personer. I tilknytning til lokalet kan man fritt disponere vår populære bar, Biblioteket.

Tuhod’l er ideelt for mindre selskaper på inntil 16 personer.

I underetasjen har vi Lyngmarkjo og Myrbakkjen med plass opptil henholdsvis 32 og 50 personer. Begge lokalene har direkte tilknytning til hagen.

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på tlf 51 77 75 00 eller mail: post@brynekro.no