Bryllup, dåp eller konfirmasjon? 50-årsdag eller sølvbryllup? Høytidsdagene i livet er mange, men én ting har de felles: De er viktige både i øyeblikket og som minner i årene etterpå.
Bryne Kro & Hotell har lang erfaring i å arrangere selskap av alle typer. Hos oss er arrangementet ditt i trygge hender!
Jubileum
På store dager er forventningene høye hos både deg og gjestene dine. Da skal ikke tilfeldighetene få lov til å bestemme. Først når alle gjestene er fornøyde, har det vært en vellykket feiring. Slik tenker vi.
Dåp
Hovedpersonen kommer neppe til å merke det, men vi legger forholdene til rette for en verdig og høytidelig dåpsfeiring. Selskapet kan legges til egne lokaler eller til vår trivelige restaurant, “Kroa”.
Konfirmasjon
Vi heiser flagget til topps! Ingen skal være i tvil om at konfirmasjonsdagen er en stolt høytidsdag. Vi er med på å legge forholdene til rette for en hundre prosent vellykket feiring av konfirmanten, og kan by på ulike løsninger både når det gjelder mat/drikke og valg av lokaler.
Minnestund
Ikke alt i livet kan planlegges i god tid. Erfaring og kapasitet gjør at vi på kort varsel kan ta imot små og større grupper og legge til rette for en verdig minnestund. Dette kan være med på å få en verdig avslutning på en tung dag.
Vi har flere valg innenfor gjennomføringen av en slik sammenkomst.
Lokalene
Lykteland er vårt største selskapslokale og ofte brukt til bryllup og andre selskap. Her kan vi dekke langbord for opptil 100 personer. I tilknytning til lokalet kan man fritt disponere vår populære bar, Biblioteket.
Tuhod’l er ideelt for mindre selskaper på inntil 16 personer.
I underetasjen har vi Lyngmarkjo og Myrbakkjen med plass opptil henholdsvis 32 og 50 personer. Begge lokalene har direkte tilknytning til hagen.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på tlf 51 77 75 00 eller mail: post@brynekro.no
heldigvisrestaurant
256 612
Åpent mandag til fredag fra 12:30 - 21:00
Lørdager fra 17:00 - 22:00
Søndager fra 13:00 - 16:00
heldigvisrestaurant
Mar 2
Vi har vært veldig heldige med været denne uka her på Jæren, og minner om at terassen vår er åpen (med både varmelamper og deilige pledd). Her kan du nyte lokale oster og spekemat, og kanskje noe kaldt i glasset? Velkommen ☀️ #lokalmat #heldigvis #brynekrooghotell #vår #visitjæren #terasse ...
heldigvisrestaurant
Feb 27
Sjokolade panna cotta med sitronsorbet 😍 #brynekrooghotell #heldigvis #bramat #dessert #sorbet #chocolate #restaurant #brynebyen #jærenibilder @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 23
Risotto på dagens i dag😀 ...
heldigvisrestaurant
Feb 14
Indrefilet av svin fra @veisholengard på menyen i dag✨👌🏼 ...
heldigvisrestaurant
Feb 5
Hvit & mørk sjokolademousse med sorbet på helgens anbefaling😀 ...
heldigvisrestaurant
Jan 25
Lettsaltet torsk med tomatkompott, hjemmelaget aioli, sprøstekt bacon og smørsaus 😍 #heldigvisrestaurant #brynekro #torsk #norskmat #restaurant #fisk #norskegrønnsaker ...
heldigvisrestaurant
Nov 24
husk at du kan også bestille det du måtte ønske å ta det med hjem! Ring oss på 51 77 75 00 eller send en epost til heldigvis@brynekro.no for å bestille😄 #heldigvis #bonden #takeaway #bryne #restaurant ...
heldigvisrestaurant
Nov 15
I dag har vi tradisjonell sitronfromage på søndagsmenyen ...
heldigvisrestaurant
Nov 14
vi fyrer i peisen og har mye godt på menyen. Velkommen! #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Nov 7
Vi har ishavsrøye på menyen for tiden ...
heldigvisrestaurant
Nov 5
Snitzelen har fulgt oss i alle år og er blitt en signaturrett😊 ...
heldigvisrestaurant
Okt 26
« en smak av Jæren» vår nye ost & spekefjøl.spekemat fra NYYY med rømmepudding og hjemmelaget knekkebrød.Hvitkimmelost fra ystepikene med havrekjeks og fikensyltetøy#nyyyt #ystepikene #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 23
Vår kokkelærling Linn har laget epleterter av sesongens epler mer mandelfyll til kveldens gjester#heldigvisrestaurant #brynekrooghotell #jærenibilder #norskeepler ...
heldigvisrestaurant
Okt 17
Mørbrad av Angus fra Line Gard på menyen nå#linegard #nyyyt #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 11
Tilslørte bondepiker av høstens epler på dagens søndagsmeny ...
heldigvisrestaurant
Sep 21
Karamellpudding med håndpisket krem, mangosalat, knuste frosne bringebær og krokan ...
heldigvisrestaurant
Sep 17
Lettsaltet torsk med krabbesalat, kantarellsjy og dillmajones ...
heldigvisrestaurant
Sep 11
Kylling med bønnegryte og stilkblomkål på dagens i dag😊 ...
heldigvisrestaurant
Sep 1
Produksjon av marengs ...
heldigvisrestaurant
Aug 29
Dronning Maud isparfait til komfirmasjoner i helgen ...