A la carte meny
Vi lager alt fra bunnen av. Heldigvis.
Serveres mandag til lørdag fra kl. 17.00 – 22.00
(Søndager serveres søndagsbuffet fra kl 13-16. A la carte restaurant stengt)
Litt å tygge på før maten kommer på bordet
En smak av Jæren
Lokale oster & spekemat servert med honning fra Brusand, aioli, brød og knekkebrød.
1 pers. kr 195,- / 2 pers. kr 325,-
Allergen: hvete, rug, havre, sesam, egg, nøtter, sennep og melk (Kan lages glutenfri)
Kremet Fiskesuppe
Dagens utvalg av fisk, skalldyr og grønnsaker.
Serveres med hjemmelaget brød og smør.
Allergen: fisk, melk, skalldyr og gluten (Kan lages glutenfri)
liten kr 175,- / stor kr 245,-
Bonden
Hjemmelaget karbonade med speilegg , potetsalat, rødbeter, sylteagurk og salat, servert på hjemmelaget brød.
Allergen: gluten, egg og melk ( Kan lages glutenfri)
kr 214,- / kr 254,- inkl pommes frites
Hovedretter / Main Courses
Pannestekt Lysing
Kremet risoni, kirsebærtomater i sherryvinagrette, gresskar og smørkokt savoykål.
Allergen: Fisk, selleri, sennep, melk, sulfitt og G (hvete)
kr 368,-
Snitzhel (hotellets spesial)
Svineplomme fylt med ost, skinke og ravigottesaus.
Serveres med ovnsbakte poteter.
Allergen: Gluten (hvete), sennep og melk
Kr 318,-
Kroas Høstsalat
Vår versjon med kylling, marinerte tomater, krutonger, stekt gresskar, beter og revet alpeost.
Allergen: Melk, selleri, G (hvete)
kr 268,-
Vegansk Høstsalat
Vår versjon med vårrull, marinerte tomater, krutonger, stekt gresskar og beter.
Allergen: Selleri og G (hvete)
kr 268,-
Høstbiff
Dagens utvalg av biff, smørdampet savoykål, bakte beter, marinert tomat, jegersaus og ovnsbakte poteter.
Allergen: Melk, sulfitt, selleri og gluten (hvete)
kr 386,-
Desserter
Skogsbærmousse
Sjokoladeis og akevitt marinerte blåbær.
Allergen: Melk, egg, soya og gluten (hvete)
kr 145,-
Lun plommekake
Råkostsalat på eple, fløte-karamellsaus, eplesorbet og havrecrumble.
Allergen: G (hvete, havre)
kr 143,-
*Alle våre retter kan inneholde spor av gluten, på grunn av at vi produserer glutenholdig mat på vårt kjøkken.
heldigvisrestaurant
372
heldigvisrestaurant
Okt 10
Altid like viktig med god kraft😀👍et nøkkelord her er tid…..#brynekrooghotell #vilt #viltkraftproduksjon #hjemmelagetmat #vilt #hjort ...
heldigvisrestaurant
Okt 8
Lettstekte kuvertbrød til frokosten😀me baker det meste av brødene her på huset etter oppskrifter me har utviklet selv#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 4
God stemning når vår nye daglig leder Mads kom med kanelboller til personalet på kanelbollens dag😀🙌👍#kanelbollensdag #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Sep 19
Alltid like kjekt å lage mat til vår trofaste vinklubb😀lettbakt Sirdalsørret med Buerre blanc av Hummlesus fra Aga sideri #agasideri #brynekrooghotell #sirdalsørret #brynebyen #ergobibamus ...
heldigvisrestaurant
Sep 14
Bolinhos med sylta grønnsaker, chilimajones og revet Alpeost fra #tine #alpeost #bolinhos #brynekrooghotell #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Aug 29
Altid kjekt med gode Norske plommer😀#brynekrooghotell #bama # ...
heldigvisrestaurant
Aug 24
En travel lørdag med mye forskjellig i dag😀 ...
heldigvisrestaurant
Jul 5
Sommer dessertene☀️🍓. #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant ...
heldigvisrestaurant
Jun 14
Speket svinefilet fra @nyyyt.no , revet jærost fra @vollysteri og asparges😀#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren #nyyyt #vollysteri ...
heldigvisrestaurant
Jun 11
I dag tok Miriam Lea Pollestad fagbrev som kokk😀veldig kjekt og fortjent etter 2 år med hard jobbing, gratulerer😀🥂🎉 @brynekrooghotell #faglærtkokk #jåttåkokkogservitør ...
heldigvisrestaurant
Mai 17
Det ble en nydelig 17 mai i år😀🇳🇴#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Mar 9
Me kjører Franske smaker på årets Livsgledesløyfe @livsgledefestivalen @brynekrooghotell #skrei #opplevjæren#brynenæringsforening ...
heldigvisrestaurant
Feb 17
heldigvisrestaurant
Feb 3
Her er vårt nyeste brød😀#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jan 29
Det ble som vanlig fullt hus og god stemning når me arrangere Burns supper😀ållveltes avsluttet kvelden😀takk til alle som ble med å laget så god stemning😀🏴#burnssupper #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jan 23
Både viktig og kjekt å koke kraft til sauser og supper😀 ...
heldigvisrestaurant
Jan 19
Da er Skreisesongen startet😀dette er retten me har på menyen fra i dag😀#skrei #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 29
Det ble laget mye forskjellig i løpet av 2023😀, blir spennende å se hvordan 2024 blir😀#brynebyen @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 22
Me ønsker alle en god jul😀🎅🎄me tar juleferie etter stengetid i kveld😀starter opp igjen tirsdag 2 januar#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 14
Altid kjekt å kage mat til vår trofaste vinklubb, som har vært hoss oss i flere år nå😀#ergobibamus #brynekrooghotell ...