Von Montag bis Samstag in unserem Restaurant serviert
beginnt um. 11:30 - 22:00

FORETTER/SMÅRETTER

 

Kremet fiskesuppe
Dagens utvalg av fisk, skalldyr og grønnsaker. Serveres med hjemmelaget brød og smør

Liten kr. 175, – Stor kr. 245, –

Kan lages med glutenfritt brød

 

Julefjølen
Lokal spekemat og oster serveres med juleinspirert tilbehør

1 pers kr. 175, – / 2 pers kr.325, –

 

Gewerkschaften
Hjemmelaget karbonade med speilegg, potetsalat, rødbeter, sylteagurk og salat.

Serveres på hjemmelaget brød.

Kr. 210, – Med pommes frittes kr. 250, –
Kan lages med glutenfritt brød

 

HOVEDRETTER

 

Pinnekjøtt

Vi bruker pinnekjøtt og pinnebog laget av lokalt lam levert av Holmens

Serveres med vossakorv, kålrotstappe, kokte poteter og Sandefjordsmør

Kr. 440, –

 

Ribbe

Rødkål, medisterkake, rosettekål, julesaus og kokte poteter

Kr. 360, –

 

Juletallerken

Her kombinerer vi pinnekjøtt og svineribbe med klassisk tilbehør

Kr. 440, –

 

Lutefisk

Årets lutefisk blir laget av Brødrene Berg i Lofoten

Serveres med vår egen sennepssaus, stekt bacon i meierismør,

ertestuing og kokte poteter

 

1 gang servering (ca. 500 gram)

kr 399,-

2 ganger servering (ca. 900 gram)

kr 469,-

Posjert torsk

Syltet gresskar, ristet rosettkål, bacon, ovnsbakte poteter og sennepssaus

Kr. 328, –


Veganeren

Hummus

Syltet gresskar, stekt rosettkål, rødkål, bakt gulrot, kvedemarmelade og ristede kjerner

Kr. 249, –

 

Mørbradbiff av jærsk storfe fra NYYYT

Stekt rosettekål, kvedemarmelade, bakte rotgrønnsaker,  rødvinsaus og ovnsbakte poteter

 Kr. 328, –

 

 

DESSERT

 

Riskrem

                            Riskrem laget av kjøkkenets hjemmelagde grøt, servert med bringebærsaus

 Kr. 125, –

 

Multeparfait med smak av pepperkake

Dagens utvalg av frukter & bær, pepperkake og multesaus

Kr. 125, –

 

Kroas karamellpudding

Lettpisket krem, friske bær, krokan og karamellsaus

 Kr. 125, –