Serveres i vår restaurant mandag til lørdag
fra kl. 17:00 – 22.00

APPETIZERS/SMALL DISHES

 

Creamy fishsoup
Today's selection of fish, shellfish and vegetables. Served with homemade bread and butter

Liten NOK 175, – Stor NOK 245, –

Can be made with gluten-free bread

 

En smak av Jæren
Lokal spekemat og oster servert med honning fra Brusand, aioli, brød og knekkebrød

1 pers NOK 195, – / 2 pers NOK 325, –

 

Unions

Hjemmelaget karbonade med speilegg, potetsalat, rødbeter, sylteagurk og salat servert på hjemmelaget brød

NOK 210, – Med pommes frittes NOK 254, –
Can be made with gluten-free bread

 

MAIN COURSES

 

Ristet steinbit

Syltet fennikel, stekte rotgrønnsaker, mandelpotet krem og spinatsaus

NOK 328, –

 

Vegans

2 vårruller serveres med linse & bønnesalat og avokado krem

NOK 249, –

 

Mørbrad av lokalt storfe levert av NYYYT

Smørdampet kål, ovnsbakt blomkål & gulrot, ovnsbakt poteter og rødvinsaus

NOK 368, –

 

Schnitzel, hotellets spesial

Svineplomme fylt med ost , skinke og ravigottesaus, Servert med erter bonne femme og ovnstekte poteter

NOK 308, –

 

 

DESSERT

 

Karamellpudding

Vaniljeis fra Iskremgarden, bringebær, karamellsaus og hasselnøttcrumble

 NOK 125, –

 

Bringebærmousse

Sjokoladeis, mangosalsa og karamellisert hvit sjokolade

 NOK 134, –