Served in our restaurant Monday to Saturday
starting at. 11:30 - 22:00

APPETIZERS/SMALL DISHES

 

Creamy fishsoup
Today's selection of fish, shellfish and vegetables. Served with homemade bread and butter

Small SEK 175, - Large SEK. 245, –

Can be made with gluten-free bread

 

A taste of Jæren
Local cured meats and cheeses are served with suitable accessories

1 pers kr. 195, – / 2 pers kr.325, –

 

The farmer
Homemade pork chop with fried egg, potato salad, beetroot, pickle and salad.

Served on homemade bread.

Kr. 210, – Med pommes frittes kr. 234, –
Can be made with gluten-free bread

 

MAIN COURSES

 

Pannestekt Sirdalsørret

Serveres med karamellisert blomkålkrem, smørdampet kål, gulrot, urtebakte poteter

og skalldyrsjy med brunet smør

NOK 328, -

 

Vegans

Bønne & linsesalat

Toppes med dagens bakte grønnsaker og sherryvinagrett

NOK 249, -

 

Mørbradbiff av lokalt storfelevert av NYYYT

Serveres med smørdampet kål, ovnsbakt blomkål og gulrot,

urtebakte poteter og rødvsinssaus

NOK 368, -

 

Schnitzel » hotellets spesial»

Fylt med ost, skinke og ravigottesaus

Serveres med erter bonne femme og ovnsbakte poteter

Kr. 296, –

 

 

DESSERT

 

Sjokolademousse

Serveres med bringebæris, friske bær og mandelkrokan

NOK 134, -

 

Croissant caramel pudding

Vaniljeis fra Iskremgarden, dagens frukt & bær, hasselnøttcrumble og karamellsaus

NOK 125, -