A la carte meny

Vi lager alt fra bunnen av. Heldigvis.

Serveres mandag til lørdag fra kl. 17.00 – 22.00

(Søndager serveres søndagsbuffet fra kl 13-16. A la carte restaurant stengt)

 

 

Litt å tygge på før maten kommer på bordet

 

En smak av Jæren 

Lokale oster & spekemat servert med honning fra Brusand, aioli, brød og knekkebrød.

1 pers. kr 195,- / 2 pers. kr 325,-

Allergen: hvete, rug, havre, sesam, egg, nøtter, sennep og melk (Kan lages glutenfri)

 

Kremet Fiskesuppe

Dagens utvalg av fisk, skalldyr og grønnsaker.

Serveres med hjemmelaget brød og smør.

  Allergen: fisk, melk, skalldyr og gluten (Kan lages glutenfri)

liten kr 175,- / stor kr 245,-

 

Bonden

Hjemmelaget karbonade med speilegg , potetsalat, rødbeter, sylteagurk og salat, servert på hjemmelaget brød.

Allergen: gluten, egg og melk ( Kan lages glutenfri)

kr 214,- / kr 254,- inkl pommes frites

 

Hovedretter / Main Courses

 

Pannestekt Lysing

Kremet risoni, kirsebærtomater i sherryvinagrette, gresskar og smørkokt savoykål.

Allergen: Fisk, selleri, sennep, melk, sulfitt og G (hvete)

kr 368,-

 

Snitzhel (hotellets spesial)

Svineplomme fylt med ost, skinke og ravigottesaus.

Serveres med ovnsbakte poteter.

Allergen: Gluten (hvete), sennep og melk

Kr 318,-

 

Kroas Høstsalat

Vår versjon med kylling, marinerte tomater, krutonger, stekt gresskar, beter og revet alpeost.

Allergen: Melk, selleri, G (hvete)

kr 268,-

 

Vegansk Høstsalat

Vår versjon med vårrull, marinerte tomater, krutonger, stekt gresskar og beter.

Allergen: Selleri og G (hvete)

kr 268,-

 

 Høstbiff

Dagens utvalg av biff, smørdampet savoykål, bakte beter, marinert tomat, jegersaus og ovnsbakte poteter.

Allergen: Melk, sulfitt, selleri og gluten (hvete)

kr 386,-

 

 

Desserter

 

Skogsbærmousse

Sjokoladeis og akevitt marinerte blåbær.

Allergen: Melk, egg, soya og gluten (hvete)

kr 145,-

 

Lun plommekake

Råkostsalat på eple, fløte-karamellsaus, eplesorbet og havrecrumble.

Allergen: G (hvete, havre)

kr 143,-

  

 

*Alle våre retter kan inneholde spor av gluten, på grunn av at vi produserer glutenholdig mat på vårt kjøkken.