A la carte 

Vi lager alt fra bunnen av. Heldigvis.

Serveres mandag til lørdag fra kl. 11.30 – 22.00

(Søndager serveres søndagsbuffet fra kl 13-16. A la carte restaurant stengt)

 

 

Litt å tygge på før maten kommer på bordet

 

Jærfjølen

Lokal ost & spekemat servert med aprikoskompott, aioli, honning,
nøtter og brød.

1 pers. kr 195,- / 2 pers. kr 325,-

Allergen: hvete, rug, havre, sesam, egg, nøtter, sulfitt og melk (Kan lages glutenfri)

 

Kremet Fiskesuppe

Dagens utvalg av fisk, skalldyr og grønnsaker.

Serveres med hjemmelaget brød og smør.

  Allergen: fisk, melk, skalldyr, sulfitt og gluten
(
Kan lages glutenfri)

Liten kr 175,- / Stor kr 245,-

 

Hovedretter / Main Courses

 

Bonden

Hjemmelaget karbonade med speilegg, potetsalat, rødbeter og sylteagurk.

Serveres med salat og hjemmelaget brød.

Allergen: Melk, gluten og egg
(Kan lages glutenfri)

kr 214,-

Med pommes frites kr 254,-

 

Torsk/Skrei

Bakt torsk serveres med ovnsbakte poteter, selleripurè,
sesongens kålvekster og blåskjellsaus.

Allergen: Melk, fisk, selleri, skalldyr og sulfitt

kr 368,-

 

Snitzel “hotellets spesial)

Svineplomme fylt med ost, skinke og ravigottesaus.

Serveres med erter bonne femme og ovnsbakte poteter.

Allergen: Gluten, fisk, sennep og melk

Kr 318,-

 

Ukens kjøtt fra Nyyyt

Mørbrad frå Nyyyt serveres med ovnsbakte poteter, selleripurè, sesongens kålvekster og peppersaus.

Allergen: Melk, selleri og sulfitt

kr 386,-

 

Vegetarsalat

Linser, salat, bakte beter, syltet rødløk, krutonger og hummus.

Allergen: Sulfitt og hvete

kr 268,-

Desserter

Vanilje Panna Cotta

Serveres med bærkompott og crumble.

Allergen: Melk og hvete

kr 145,-

 

Sjokolademousse

Serveres med appelsinsorbet og karamellisert sjokolade.

Allergen: Melk, hasselnøtt, hvete og egg

kr 145,-  

 

*Alle våre retter kan inneholde spor av gluten, på grunn av at vi produserer glutenholdig mat på vårt kjøkken.