Hvem vi er
Vår nettstedsadresse er: http://www.brynekro.no
Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn
Kommentarer
Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.
En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.
Media
Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.
Kontaktskjemaer
Informasjonskapsler
Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.
Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.
Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.
Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.
Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.
Analyse
Hvem vi deler dine opplysninger med
Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.
For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.
Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg
Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.
Hvor vi sender opplysninger om deg
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.
heldigvisrestaurant
Nov 21
I dag starter me med julemat på a la carten, men me har fremdeles mørbrad fra NYYYT på menyen😀#nyyyt#brynekrooghotell #brynebyen #lokaleråvarer #jærenibilder ...
heldigvisrestaurant
Nov 17
Carpaccio med mye godt😀#brynebyen #brynekrooghotell #carpaccio #jæren_i_bilder ...
heldigvisrestaurant
Nov 14
Lukter jul på hele hotellet😀🎄🍪 ...
heldigvisrestaurant
Sep 18
Lammeskank på menyen i dag😀#heldigvis #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Sep 10
Soppsuppe nå som høsten har startet😀 ...
heldigvisrestaurant
Sep 5
Forrett med einerrøkt laks fra Mikals Laks😀#kingmikalsalmon #kingmikal #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jun 26
Nystekt rabarbraterte med vaniljeis og jordbærsaus på menyen i dag☀️ ...
heldigvisrestaurant
Jun 24
Sommermeny starter i dag☀️her er noen nye retter ...
heldigvisrestaurant
Jun 20
Vi er superstolte av Linn som har fått sitt velfortjente fagbrev🙌🏼 Du kan nå titulere deg som kokk🤩 Gratulerer så mye fra oss alle🥳 ...
heldigvisrestaurant
Feb 15
Lyst å jobbe hos oss?🤩
Vi søker resepsjonist og servitører i faste stillinger 🙌🏼
Stor eller liten stilling, det finner vi ut av☺️(Men en må være fylt 18 år..)
Ta kontakt med Liv-Anne på Mail, livanne@brynekro, eller ring 51777500 viss du har lyst, eller kanskje kjenner noen som har lyst til å jobbe hos oss🥳 ...
heldigvisrestaurant
Jan 23
Skokoladekrem med vaniljeis fra Iskremgåeden på dagens søndagsmeny#iskremgården #brynekrooghotell#brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Des 15
Riskrem med bringebæris og knuste pepperkaker til julelunchen i dag😊#brynekrooghotell #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Okt 29
Gresskarsuppe med stekt spekepølse fra NYYY og purre på menyen i helgen#brynekrooghotell #nyyyt ...
heldigvisrestaurant
Okt 11
Ny vegansk rett på menyen🤩 #vegansk #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 1
Linn har kontroll på forretten😀mange hyggelige gjester denne helgen også😀 ...
heldigvisrestaurant
Sep 20
Angus-Wagu biffen fra NYYY, nå med mer høstlig garnityr😀#nyyyt #brynekrooghotell #brynebyen #jæren_i_bilder ...
heldigvisrestaurant
Sep 18
Denne gode gjengen er klar til å ta i mot flotte konfirmanter og kjekke gjester🇳🇴🥳💫 Takknemlig for fullt hus i dag🙌🏼 ...
heldigvisrestaurant
Sep 1
Har du lyst å være med på laget vårt 🤩 Vi søker servitører over 20 år med erfaring 💫 Ta kontant🤩🙌🏼 ...
heldigvisrestaurant
Aug 12
Sommerdessert🌞stikkelsbæris, karamellpudding, friske bær og pistasjenøttkrokan#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jul 3
En kombinasjon av ristet Marmor spekeskinke fra Nyyyt og lille aske fra Bo Jensen#brynekrooghotell #heldigvis #nyyyt#bojensenysteri ...