Har du hørt om schnitzel-opprøret i 1995?

“Kroå schnitzel” var på menyen vår allerede da vi åpnet i 1986. Den var godt likt, i likhet med de andre rettene vi serverte. Hvor godt, derimot, ante vi ikke. Da vi fjernet schnitzelen fra menyen i 1995, gikk det ikke lenge før protestene kom – fra gjester som ikke bare likte den, men som elsket den og forlangte at den kom tilbake. I dag finner du den som “Hotellets spesial“ – en nydelig, hjemmelaget, fylt schnitzel med ost, skinke og ravigottesaus, servert med erter bonne femme.

Denne vesle historien forteller noe viktig, synes vi. Det ene er at vi lytter til gjestene våre. Det andre er at vi har et kjøkken som vet hva de holder på med. Et kjøkken med ekte kjærlighet til faget sitt – og til ganen din. Kjøkkensjefen vår har vært hos oss i godt over 20 år, og sammen med kollegene sine tryller han fram de herligste smaker.

Hotellets trivelige restaurant, Heldigvis, er viden kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har yrkesstolthet – og tilbereder maten fra «bunnen av» . Det kjennes på smaken at det er «hjemmelaget».

Selvsagt har vi også en stilfull bar med alle rettigheter og masse sjarm. Her er det sitteplass til 50 personer og mulighet for å ha egne arrangementer og live musikk. Skål for den gode stemningen!

A La Carte – en variert og spennende meny – noe for enhver smak. Kjøkkenet kommer ukentlig med ny anbefaling, dette for å kunne benytte de beste og ferskeste råvarene. Vi tar selvsagt hensyn til allergier og andre behov, hos oss skal alle kunne spise g o d mat uansett ingredienser!

Åpningstider i Heldigvis


Mandag til lørdag
    fra kl. 17.00 til 22:00 

Søndag                   
  fra kl 13.00 – 16.00

 

Bordreservasjon pr. telefon: 51 77 75 00 eller epost: heldigvis@brynekro.no

Restaurant BryneRestaurant Bryne