“Me fikse dæ!” Slik svarer vi når noen ringer og lurer på om de bør legge konferansen sin til Bryne Kro og Hotell. For det gjør vi. Alltid.
Vi setter sammen en pakke som passer nettopp for din konferanse, og ditt behov.
At det tekniske utstyret er på plass, er en selvfølge. Det samme er gode hotellrom. Det vi i tillegg kan by på, er en atmosfære, en ro og en stemning som gir ekstra lyst til å lære, jobbe og ha det hyggelig sammen.
Og vi har lokaler som passer for alle. Tuhod’l er ideelt for konferanser på opptil 10 personer. Lykteland er utmerket for større møter og seminarer med opptil 100 personer. Lyngmarkjo tar inntil 40 personer. Myrbakkjen har plass til 50. Begge disse lokalene har direkte tilknytning til hagen.
Vil du ha det ekstra gøy på landet, venter en grønn og frodig pitch&putt-golfbane.
Vi har vår egen 9 – hulls golfbane som er tilgjengelig for sosiale samlinger med golf & god sommermat i skjønn forening!
Kjempetrivelig, underholdende og engasjerende!
Like vellykket for nybegynnere og for de mest rutinerte golferne.
Gruppen organiseres og deles inn i lag – og spiller på den beste ball, «Texas Scramble».
Etter slaget finner utslitte golfere og supportere nye krefter i en av våre nydelige golfmenyer – og alle ønskelige forfriskninger i baren.
Sist, men ikke minst: Vi har et kjøkken som skreddersyr alle typer menyer så smakfulle at du nesten får lyst til å bli her en dag ekstra. Vi serverer smørbrød, kaker og kaffe når det måtte passe dere. Og skulle dere ønske aktiviteter som setter en ekstra spiss på oppholdet, er mulighetene mange både på hotellet og i området rundt.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på tlf: 51 77 75 00 eller send oss en mail; post@brynekro.no
heldigvisrestaurant
256 612
Åpent mandag til fredag fra 12:30 - 21:00
Lørdager fra 17:00 - 22:00
Søndager fra 13:00 - 16:00
heldigvisrestaurant
Mar 2
Vi har vært veldig heldige med været denne uka her på Jæren, og minner om at terassen vår er åpen (med både varmelamper og deilige pledd). Her kan du nyte lokale oster og spekemat, og kanskje noe kaldt i glasset? Velkommen ☀️ #lokalmat #heldigvis #brynekrooghotell #vår #visitjæren #terasse ...
heldigvisrestaurant
Feb 27
Sjokolade panna cotta med sitronsorbet 😍 #brynekrooghotell #heldigvis #bramat #dessert #sorbet #chocolate #restaurant #brynebyen #jærenibilder @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Feb 23
Risotto på dagens i dag😀 ...
heldigvisrestaurant
Feb 14
Indrefilet av svin fra @veisholengard på menyen i dag✨👌🏼 ...
heldigvisrestaurant
Feb 5
Hvit & mørk sjokolademousse med sorbet på helgens anbefaling😀 ...
heldigvisrestaurant
Jan 25
Lettsaltet torsk med tomatkompott, hjemmelaget aioli, sprøstekt bacon og smørsaus 😍 #heldigvisrestaurant #brynekro #torsk #norskmat #restaurant #fisk #norskegrønnsaker ...
heldigvisrestaurant
Nov 24
husk at du kan også bestille det du måtte ønske å ta det med hjem! Ring oss på 51 77 75 00 eller send en epost til heldigvis@brynekro.no for å bestille😄 #heldigvis #bonden #takeaway #bryne #restaurant ...
heldigvisrestaurant
Nov 15
I dag har vi tradisjonell sitronfromage på søndagsmenyen ...
heldigvisrestaurant
Nov 14
vi fyrer i peisen og har mye godt på menyen. Velkommen! #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Nov 7
Vi har ishavsrøye på menyen for tiden ...
heldigvisrestaurant
Nov 5
Snitzelen har fulgt oss i alle år og er blitt en signaturrett😊 ...
heldigvisrestaurant
Okt 26
« en smak av Jæren» vår nye ost & spekefjøl.spekemat fra NYYY med rømmepudding og hjemmelaget knekkebrød.Hvitkimmelost fra ystepikene med havrekjeks og fikensyltetøy#nyyyt #ystepikene #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 23
Vår kokkelærling Linn har laget epleterter av sesongens epler mer mandelfyll til kveldens gjester#heldigvisrestaurant #brynekrooghotell #jærenibilder #norskeepler ...
heldigvisrestaurant
Okt 17
Mørbrad av Angus fra Line Gard på menyen nå#linegard #nyyyt #heldigvisrestaurant #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Okt 11
Tilslørte bondepiker av høstens epler på dagens søndagsmeny ...
heldigvisrestaurant
Sep 21
Karamellpudding med håndpisket krem, mangosalat, knuste frosne bringebær og krokan ...
heldigvisrestaurant
Sep 17
Lettsaltet torsk med krabbesalat, kantarellsjy og dillmajones ...
heldigvisrestaurant
Sep 11
Kylling med bønnegryte og stilkblomkål på dagens i dag😊 ...
heldigvisrestaurant
Sep 1
Produksjon av marengs ...
heldigvisrestaurant
Aug 29
Dronning Maud isparfait til komfirmasjoner i helgen ...