“Me fikse dæ!” Slik svarer vi når noen ringer og lurer på om de bør legge konferansen sin til Bryne Kro og Hotell. For det gjør vi. Alltid.

Vi setter sammen en pakke som passer nettopp for din konferanse, og ditt behov.

At det tekniske utstyret er på plass, er en selvfølge. Det samme er gode hotellrom. Det vi i tillegg kan by på, er en atmosfære, en ro og en stemning som gir ekstra lyst til å lære, jobbe og ha det hyggelig sammen.

Og vi har lokaler som passer for alle. Tuhod’l er ideelt for konferanser på opptil 10 personer. Lykteland er utmerket for større møter og seminarer med opptil 100 personer. Lyngmarkjo tar inntil 40 personer. Myrbakkjen har plass til 50. Begge disse lokalene har direkte tilknytning til hagen.

 

Vil du ha det ekstra gøy på landet, venter en grønn og frodig pitch&putt-golfbane.

Vi har vår egen 9 – hulls golfbane som er tilgjengelig for sosiale samlinger med golf & god sommermat i skjønn forening!
Kjempetrivelig, underholdende og engasjerende!

Like vellykket for nybegynnere og for de mest rutinerte golferne.
Gruppen organiseres og deles inn i lag – og spiller på den beste ball, «Texas Scramble».

Etter slaget finner utslitte golfere og supportere nye krefter i en av våre nydelige golfmenyer – og alle ønskelige forfriskninger i baren.

 

Sist, men ikke minst: Vi har et kjøkken som skreddersyr alle typer menyer så smakfulle at du nesten får lyst til å bli  her en dag ekstra. Vi serverer smørbrød, kaker og kaffe når det måtte passe dere.  Og skulle dere ønske aktiviteter som setter en ekstra spiss på oppholdet, er mulighetene mange både på hotellet og i området rundt.

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på tlf:  51 77 75 00 eller send oss en mail; post@brynekro.no