Ledig stilling som kokk
Vi søker deg med fagbrev, som har en genuin kjærlighet til faget, hotellets gjester og kollegaer.
Som vår nye kokk på Bryne Kro & Hotell, vil du jobbe på en levende arbeidsplass der ingen dag er lik den andre. Dine oppgaver er varierte, noe som gjør hver dag spennende og lærerik. Arbeidstid og mengde er fleksibelt og tilpasses til den rette ansatte og vårt behov.
Arbeidsoppgaver:
- Som kokk vil du være med på å sikre gode matopplevelser for våre gjester i alle hotellets matkonsepter.
Herunder frokost, lunsj, middag, selskaper, kurs og konferanse, og i restauranten. - Utvikle meny sammen med andre ansatte.
- Annet forefallende arbeid til kjøkken/restaurantavdelingen.
Det er en fordel om du:
- Har relevant fagbrev eller utdanning.
- Har gjerne erfaring.
- Evne til å arbeide godt i et hektisk miljø.
- Er serviceinnstilt og alltid setter gjesten først.
- Strukturert, selvdreven og engasjert.
- Er humørspreder og trives godt med å jobbe i team.
- Liker å jobbe systematisk og har stor arbeidskapasitet.
- Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk.
Vi tilbyr:
- Et herlig arbeidsmiljø på en levende arbeidsplass der ingen dag er lik den andre.
- Lærerikt og inkluderende arbeidsmiljø.
- Mulighet til å jobbe selvstendig som del av et team.
- Lønn etter gjeldende tariff i henhold til riksavtalen.
Arbeidstid: Deltid.
Oppstart etter avtale.
Søknadsfrist: Snarest!
Send søknad til:
solvi@brynekro.no
heldigvisrestaurant
364
heldigvisrestaurant
Jul 5
Sommer dessertene☀️🍓. #brynekrooghotell #heldigvisrestaurant ...
heldigvisrestaurant
Jun 14
Speket svinefilet fra @nyyyt.no , revet jærost fra @vollysteri og asparges😀#brynekrooghotell #brynebyen #opplevjæren #nyyyt #vollysteri ...
heldigvisrestaurant
Jun 11
I dag tok Miriam Lea Pollestad fagbrev som kokk😀veldig kjekt og fortjent etter 2 år med hard jobbing, gratulerer😀🥂🎉 @brynekrooghotell #faglærtkokk #jåttåkokkogservitør ...
heldigvisrestaurant
Mai 17
Det ble en nydelig 17 mai i år😀🇳🇴#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Mar 9
Me kjører Franske smaker på årets Livsgledesløyfe @livsgledefestivalen @brynekrooghotell #skrei #opplevjæren#brynenæringsforening ...
heldigvisrestaurant
Feb 17
heldigvisrestaurant
Feb 3
Her er vårt nyeste brød😀#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jan 29
Det ble som vanlig fullt hus og god stemning når me arrangere Burns supper😀ållveltes avsluttet kvelden😀takk til alle som ble med å laget så god stemning😀🏴#burnssupper #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Jan 23
Både viktig og kjekt å koke kraft til sauser og supper😀 ...
heldigvisrestaurant
Jan 19
Da er Skreisesongen startet😀dette er retten me har på menyen fra i dag😀#skrei #brynebyen #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 29
Det ble laget mye forskjellig i løpet av 2023😀, blir spennende å se hvordan 2024 blir😀#brynebyen @brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 22
Me ønsker alle en god jul😀🎅🎄me tar juleferie etter stengetid i kveld😀starter opp igjen tirsdag 2 januar#brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 14
Altid kjekt å kage mat til vår trofaste vinklubb, som har vært hoss oss i flere år nå😀#ergobibamus #brynekrooghotell ...
heldigvisrestaurant
Des 8
Lutefisk med en kreativ vri på dagens @minglelunch for næringslivet på Bryne#brynebyen #brynenæringsforening #brynekrooghotell #lutefisk #brodreneberg ...
heldigvisrestaurant
Des 2
Karamellpudding & multekrem, en av rettene på årets julemeny😀 ...
heldigvisrestaurant
Nov 30
« tropisk» riskrem😀riskrem med hjemmelaget marsipan, knust vepsebol, appelsingele, pasjonsfruktsaus og knuste frisne bringebær ...
heldigvisrestaurant
Nov 26
Årets versjon av Juletorsk😀#juletorsk #domstein #brynekrooghotell #brynebyen ...
heldigvisrestaurant
Nov 25
God morgen😀fin start på dagen ...
heldigvisrestaurant
Nov 21
Sjololadeis a la Delfiakake, nå på menyen😀#brynekrooghotell #brynebyen #sjokoladedessert ...
heldigvisrestaurant
Nov 20
Ny veganer på menyen i dag😀me har laget vårreull med grønnsaker & nøtter, serveres med peanøttsaus og syltet grønnsaker#veganer #vårruller ...