Ledig stilling som Kjøkkensjef

Er du en lidenskapelig kokk med ledererfaring og brenner for å skape minneverdige matopplevelser?

Bryne Kro & Hotell søker nå en dyktig kjøkkensjef til vårt team!

 

Arbeidsoppgaver:

  • Lede kjøkkenet og sikre høy kvalitet på mat og service.
  • Utvikle menyer med fokus på sesongbaserte og lokale råvarer.
  • Opplæring og veiledning av kjøkkenpersonale.
  • Budsjettansvar for kjøkkenet, inkludert kostnadskontroll og innkjøp.
  • Sørge for at hygienekrav og retningslinjer følges.

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som kokk, med erfaring som kjøkkensjef eller soussjef.
  • Kreativ og faglig sterk med evne til å utvikle nye menyer.
  • Erfaring med personalledelse og god gjennomføringsevne.
  • Økonomisk forståelse og erfaring med kostnadskontroll.
  • Evne til å jobbe strukturert og effektivt i en hektisk hverdag.
  • Positiv, løsningsorientert og opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

  • En spennende og variert arbeidsdag i et tradisjonsrikt hotell.
  • Muligheten til å sette ditt preg på kjøkkenet og utvikle spennende matopplevelser.
  • Konkurransedyktige betingelser og en arbeidsplass i hjertet av Jæren.
  • Gode utviklingsmuligheter innen ledelse.

Ansettelses form: Fast.

Oppstart etter avtale.

Søknadsfrist: Snarest!

Se finn.no annonse her.

 

Spørsmål om stillingen:
Mads Ueland tlf. 95226189

 

 

Ledig stilling som ekstrahjelp servitør

Som vår nye servitør på Bryne Kro & Hotell, vil du jobbe på en levende arbeidsplass der ingen dag er lik den andre. Dine oppgaver er varierte, noe som gjør hver dag spennende og lærerik. Arbeidstid er dag/kveld i helger og ukedager ved behov.

Grunnet alkoholservering må du være fylt 20 år.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Ta hånd om gjestene.
  • Håndtere bestillinger og bordreservasjoner.
  • Ta imot betaling.
  • Påfylling av varer.
  • Distribuere beskjeder mellom kjøkken og gjestene.
  • Åpne/Stenge restaurant delen (ikke kjøkkenet).
  • Skape en hyggelig atmosfære for våre gjester og yte best service.
  • Ellers følge restaurantens rutiner, planer og retningslinjer.

Det er en fordel om du:

  • Har gjerne erfaring.
  • Evne til å arbeide godt i et hektisk miljø.
  • Er serviceinnstilt og alltid setter gjesten først.
  • Strukturert, selvdreven og engasjert.
  • Er humør spreder og trives godt med å jobbe i team.
  • Liker å jobbe systematisk og har stor arbeidskapasitet.
  • Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i norsk og engelsk.

 

Vi tilbyr:

  • Et herlig arbeidsmiljø på en levende arbeidsplass der ingen dag er lik den andre.
  • Lærerikt og inkluderende arbeidsmiljø.
  • Mulighet til å jobbe selvstendig som del av et team.
  • Lønn etter gjeldende tariff i henhold til riksavtalen.

 

Arbeidstid: Deltid.

Alder: Minst 20 år.

Oppstart etter avtale.

Søknadsfrist: Snarest!

 

Send søknad til:
solvi@brynekro.no